Försvann jag?

Hej igen!

På sommarlovet, tror jag det var, så skapade jag denna blogg. Igår insåg jag att jag inte hade skrivit någon inlägg än, med det var lite försent att skriva det då. Men anledningen till att jag inte har skrivit något är eftersom att jag hade glömt bort detta helt och hållet. Men men, för att uppdatera er lite så har det inte gått något vidare för mig och felix under sommaren då vi helt enkelt inte har haft tillgång till någon lektion och har pågrund av det glidit ifrån varandra lite. Vi har såklart tränat på lika mycket som vanligt, men inte på det sätt vi brukar. Pågrund av det har både jag och felix har tappat lite muskulatur och kondition. Men sån tur är så satte lektionerna igång igen och vi började ta oss tillbaka till spåret.

Vi har kört på som vanligt nu ett tag, men förra veckan på torsdagen så kom en equi terapeut ut och kollade igenom felix. Hon lossade på en lite större låsning i höger höft, så nu har vi börjat köra igång igen efter ett par vilodagar. Vi får hoppas och hålla tummarna på att det fortsätter åt det bättre hållet då jag redan har märkt skillnader på honom, fastän det egentligen skulle ta veckor innan han skulle vara återställd och jag skulle märka de lite större skillnaderna.

Jag har inte skrivit ett så utförligt eller långt inlägg nu, men detta fick bli en snabb update på vad som händer just nu så ses vi i ett mer utskrivet inlägg senare!

Puss puss – emma

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>